2014 Latest Pass4sure&Lead2pass CIW 1D0-510 Exam Questions (11-20)

11: Which choice lists the three image file formats that are universally supported by modern Web browsers?
A.BMP, TIFF and GIF
B.PNG, GIF and BMP
C.GIF, JPEG and BMP
D.GIF, JPEG and PNG
Answers: D

12: Which of the following is the most popular protocol that provides authentication and encryption for secure exchanges over the Internet?
A.Secure Sockets Layer (SSL)
B.Public Key Infrastructure (PKI)
C.Electronic Data Interchange (EDI)
D.Secure Electronic Transactions (SET)
Answers: A

13: Which of the following IP addresses is invalid?
A.224.199.23.3
B.24.256.54.255
C.177.138.23.89
D.182.255.254.115
Answers: B

14: Lars has difficulty when he tries to access some Web pages. He suspects that his browser has a problem or a bug. Which of the following should he consider downloading?
A.A patch
B.A firewall
C.A pop-up blocker
D.An anti-virus program
Answers: A

15: When creating its Web presence, a business should choose its domain name carefully so that users will be able to recall it easily. Every domain name is unique. With which of the following must each domain name be registered?
A.DNS
B.W3C
C.FQDN
D.ICANN
Answers: D

16: You need to register a domain name for the Web sites that will promote your company’s new product in international markets. You decide to register several top-level domains, such as .ca, .au and .ae, in addition to the commonly used .com domain. Why would you do this?
A.To appeal to the national identities of your customers
B.To make it easier for search engines to find your Web site
C.To ensure that you can sell your product legally in various countries
D.To ensure that customers remember the spelling of your product name
Answers: A

17: Which protocol is most likely to be used when sending e-mail using the Microsoft Outlook Express client?
A.IMAP
B.HTTP
C.SMTP
D.POP3
Answers: C

18: Your company is outsourcing some content development tasks. The contractors who work on these projects will see some of your company’s proprietary content before it is available to customers. Your company needs to ensure that this trade-secret content is kept confidential by the contractors who see it. Which of the following protects your intellectual property in this situation?
A.Copyright
B.Trademark
C.License agreement
D.Non-disclosure agreement
Answers: D

19: As an IT professional, you must always consider the Return on Investment (ROI) impact that IT projects have on your organization. You may be required to justify a project’s benefits relative to its cost. What must you do to relate such information about IT projects to upper managers?
A.Explain decisions in purely technical terms to ensure that the issues are properly understood.
B.Make decisions without input from management so as not to confuse the managers or stakeholders.
C.Consult only managers who have technical experience so that the project benefits will be fully understood.
D.Put the information in terms that your managers can understand so that they can make informed decisions.
Answers: D

20: Which term describes a server at the highest level of the Domain Name System (DNS)?
A.Master
B.Primary
C.Top level
D.Root level
Answers: D

If you want to pass CIW 1D0-510 exam successfully, donot missing to read latest lead2pass CIW 1D0-510 dumps.
If you can master all lead2pass questions you will able to pass 100% guaranteed.

http://www.lead2pass.com/1D0-510.html

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back