2014 Latest Pass4sure&Lead2pass CIW 1D0-510 Exam Questions (31-40)

31: Which technology is used to create a table in a relational database?
A.CGI
B.SQL
C.PHP
D.ODBC
Answers: B

32: Which of the following is the best example of a client?
A.An FTP site receiving a file
B.A database fulfilling a query
C.A workstation sharing a directory
D.A Web browser querying a database
Answers: D

33: Which IP address is called the loopback address, and can be used for testing and troubleshooting?
A.127.0.0.1
B.10.1.12.251
C.132.65.18.91
D.192.23.111.8
Answers: A

34: You have purchased some products from an online business. This business collected information from you regarding your purchase, such as your name, e-mail address and product preferences. This online business then sold some information about you to a third party. This routine practice is an example of:
A.a copyright issue.
B.a privacy concern.
C.a trademark issue.
D.a licensing concern.
Answers: B

35: When does a copyright become effective?
A.When the original content is created
B.When the original content is the focus of legal contention
C.When the original content is registered in a UNESCO country
D.When the original content is registered with the U.N. Copyright Office
Answers: A

36: Sandi needs to format a Web site with 20 pages. She wants to use CSS to apply a style rule to the H3 selector on all pages in the site. What is the most efficient way for her to apply this formatting?
A.With an inline style
B.With a heading-3 tag
C.With an embedded style
D.With an external style sheet
Answers: D

37: Which of the following XHTML elements is always placed within the <head> section?
A.<html>
B.<body>
C.<meta>
D.<!DOCTYPE>
Answers: C

38: In XHTML, what is one of the functions of the <input> tag?
A.To create a data cell in a table
B.To create a check box in a form
C.To create a record in a database
D.To create a scrolling select list in a form
Answers: B

39: In general, which choice lists the protocols that must be configured in order to send and receive e-mail?
A.NNTP and IMAP
B.POP3 and IMAP
C.HTTP and SMTP
D.SMTP and POP3
Answers: D

40: Which diagnostic tool would you use to determine the physical (MAC) address to systems that you have recently connected with?
A.arp
B.netstat
C.nbtstat
D.tracert
Answers: A

If you want to pass CIW 1D0-510 exam successfully, donot missing to read latest lead2pass CIW 1D0-510 dumps.
If you can master all lead2pass questions you will able to pass 100% guaranteed.

http://www.lead2pass.com/1D0-510.html

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back