Free Download Pass4sure Cisco CCNA 642-731 Exam Questions

Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey (CUWSS): 642-731 Exam
642-731 Questions & Answers
Exam Code: 642-731
Exam Name: Conducting Cisco Unified Wireless Site Survey (CUWSS)
Q & A: 67 Q&As

Part: A
1: How many access points will a Cisco 7600 Series Router with six installed Cisco Catalyst 6500
Series Wireless Services Modules support?
A.300
B.448
C.664
D.1800
E.2400
Correct Answers: D

2: What is the term for the space that exists above a drop ceiling or below a raised floor and that is
used for air return?
A.NEMA area
B.plenum area
C.DAS area
D.extended area
E.RF special area
Correct Answers: B

3: Which three items should the site survey documentation include? (Choose three.)
A.photographs
B.floor plans
C.wired network layout
D.blueprints
Correct Answers: A B D

4: A design requires 100 access points with high channel bandwidth and disabled lower data rates.
How are the data rates set on the Cisco WLC and Cisco WCS?
A.per SSID
B.per access point
C.globally
D.per WLAN and radio
Correct Answers: C

5: Which two Cisco antennas provide better isolation from RF sources that might be located
behind the antennas? (Choose two.)
A.AIR-ANT3213
B.AIR-ANT2465P-R
C.AIR-ANT1949
D.AIR-ANT5160V-R
Correct Answers: B C

6: Which antenna generally has the narrowest first Fresnel zone in both the horizontal and vertical planes?
A.omnidirectional
B.patch
C.Yagi
D.sector
E.parabolic dish
Correct Answers: E

7: What does a Cisco Unified Wireless IP Phone 7921G deployment require?
A.more access points than a data network
B.fewer access points than a data network
C.less SNR than a data network
D.specific relative access point placement
Correct Answers: A

8: What will cause wireless voice devices to perform poorly?
A.average signal strength that is greater than -67 dBi
B.cell overlap of 15 to 20 percent
C.uneven wireless coverage
D.absence of coverage holes
Correct Answers: C

9: After the site installation is complete, you should verify the mobility of the VoWLAN device
while walking the site on an active phone call. Which Cisco WLC or Cisco WCS command is
most beneficial in determining roaming efficiency?
A.show {802.11a | 802.11b} l2roam statistics <AP mac>
B.show client roam-history <client-mac>
C.show client tsm 802.11a/b/g <client-mac> <AP mac>
D.show client detail <client-mac>
E.show client ap-roam-history <client-mac>
Correct Answers: B

10: Which value is NOT supported by Cisco Spectrum Expert, when checking for RF coverage?
A.access point received-signal strength level
B.spectrum utilization
C.client data rate
D.in-band radio frequency interference
Correct Answers: C

…go to http://www.lead2pass.com/642-731.html to download the full version Q&As.

Lead2pass Testking Pass4sure Actualtests Others
$99.99 $124.99 $125.99 $189 $29.99-$49.99
Up-to-Dated
Real Questions
Error Correction
Printable PDF
Premium VCE
VCE Simulator
One Time Purchase
Instant Download
Unlimited Install
100% Pass Guarantee
100% Money Back